Referenssit

SIR-Sähkö on toteuttanut vuodesta 1992 alkaen asiakkailleen yli 1500 toimeksiantoa rakentamisen eri vaiheisiin. Toimeksiannot ovat sisältäneet talonrakentamiseen liittyvien tehtävien lisäksi myös muita palveluita, kuten paloilmoitinliikepalveluita, sähkön käytönjohtajapalveluita ja erilaisiin kehityshankkeisiin liittyviä palveluita.

Espoon Folkhälsantalo

Folkhälsantalo Espoossa on erityisesti suuntautunut kulttuuriin ja musiikkiin. Talossa on musiikkisali, jota oppilaat voivat käyttää harjoitussalina. Senioriasuntoja on 55 kpl, ryhmäkoti paljon hoitoa tarvitseville, sekä palvelukoti toimintarajoitteisille.

Espoon Folkhälsantalo
Folkhälsantalo Espoossa on erityisesti suuntautunut kulttuuriin ja...
Soinisen koulu Helsinki

Soinisen koulu sijaitsee Helsingissä, Malmilla ja siellä on luokat 1. - 6. Koulu on monikulttuurinen ja siellä on pienryhmiä erityisen tuen oppilaille ja valmistavaa opetusta maahanmuuttajille

Soinisen koulu Helsinki
Soinisen koulu sijaitsee Helsingissä, Malmilla ja siellä on luokat 1...
Marian sairaala, Helsinki

Marian sairaala on yksi kohteistamme, joka on periytynyt yrityksellemme Insinööritoimisto Parkkamäki & Co'n ajoilta. Lähes jokaiseen alueen rakennukseen olemme tehneet sähköisen talotekniikan suunnittelua ja valvontaa.

Marian sairaala, Helsinki
Marian sairaala on yksi kohteistamme, joka on periytynyt...
Kulttuuritalo, Helsinki

Olemme laatineet hankesuunnitelmia useiden merkittävien rakennusten peruskorjauksiin pääkaupunkiseudulla. Kulttuuritalo on yksi näistä kohteista, 1950-luvulla valmistunut arkkitehti Alvar Aallon luomus.

Kulttuuritalo, Helsinki
Olemme laatineet hankesuunnitelmia useiden merkittävien rakennusten...
Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaalaan olemme tehneet vuosien varrella sekä laajennusten, että peruskorjausprojektien sähköisen talotekniikan suunnittelua ja valvontaa.

Hyvinkään sairaala
Hyvinkään sairaalaan olemme tehneet vuosien varrella sekä...